Sluiten
Workshops Ca's klanten Blog Zakelijke trainingen Tips&tricks Ca-factor Zakelijke trainingen Persoonlijk kledingadvies
 
Ca's klanten - Kledingkast 1
Julika Marijn
"Sinds Carolien zich met mijn kledingkast heeft beziggehouden is er 's morgens geen lastig 'wat moet ik aan...' meer en voel ik me elke dag goed in wat ik aan heb! Met haar goede blik heeft ze nieuwe combinaties gemaakt met wat ik al aan kleding had en wat precies bij me past. Ik heb ineens oneindig veel mogelijkheden.. Mijn eigen stijl is me duidelijker geworden en uitgesprokener waardoor ik zelf ook weer creatiever ben geworden. Elke ochtend heb ik nu volop keuze, en de nagestuurde fotootjes helpen daar absoluut bij! Het was het helemaal waard!'

Julika Marijn, actrice/presentatrice
www.julikamarijn.nlCa's klanten - Kledingkast 2
Tom Beek
"Saxofoon spelen is mijn lust en mijn leven. Natuurlijk moet het er supergoed uitzien als ik op het podium sta. 
Vandaar dat ik Carolien had gevraagd voor haar professionele kijk op kleding. En dat heb ik geweten ;-) Op een hele prettige manier maakt ze mij ervan bewust dat kleding je uitstraling ondersteunt - of niet. Geen dure verhalen, eerst maar eens kijken wat je al in de kast hebt.  Vanaf de eerste minuut voel ik mij op mijn gemak - dat is belangrijk, want je staat tussendoor ook in je ondergoed. Haar adviezen zijn als een spiegel, in het begin confronterend, maar later voelt het als een bevrijding: gewoon dragen wat je het beste staat. Zo simpel is het. En zo effectief. Soms zie je het zelf niet meer - Carolien wel, en goed ook. En die verkleurde oversized trui mag eindelijk de prullenbak in, hoera! Haar feedback is praktisch, professioneel en op maat gemaakt. De foto's geven veel inzicht. Sinds haar advies stráál ik op het podium! En altijd een mooi excuus om te gaan shoppen!
Kortom: een van de beste investeringen die ik ooit heb gedaan in mezelf, ik zou het iedereen kado willen geven!"

Tom Beek, saxofonist & componist, www.tombeek.nl
   Foto: Hans Speekenbrink


Ca's klanten - Kledingkast 3
Yvonne de Haan
"Op aanraden van mijn dochter, heb ik een afspraak gemaakt om ook mijn kledingkast eens onder de loupe te nemen. Ik vond het eigenlijk niet echt nodig, maar was toch wel nieuwsgierig. Behalve dat het erg gezellig was met Ca, hebben wij alles op de kop gezet. Wat een enorme berg (onnodige) kleding heeft een mens. Ik werd uitgedaagd om met de bestaande garderobe nieuwe combinaties te maken, combinaties die ik gewoon niet bedacht zou hebben (ook al sta ik bekend als behoorlijk creatief). Het is absoluut een feit, dat je daarna voor een uitgekamde kast staat en het gevoel hebt, dat je veel meer kleding hebt. Wat het mij ook voornamelijk gebracht heeft, is het feit dat ik nu alles combineer en niet alleen de geijkte combinaties draag. Het was overigens wel erg fijn, dat mijn man op reis was, want die dag is er absoluut niet normaal te leven in je huis. Letterlijk alle vloeren liggen bezaaid met combinaties. Echt een feestje om te doen!"

Yvonne de Haan-Moorer, Zutphen
Astroloog/coach persoonlijkheidsontwikkeling
Ca's klanten - Kledingkast 4
Mari Plooij
"Een groot voordeel is dat ik goedkoper uit ben, ik combineer veel makkelijker en koop alleen de kleren die ik echt nodig heb!"

Mari Plooij, zelfstandig coach, trainer en facilitator
mariplooij.nl

Ca's klanten - Kledingkast 5
Huub van Zwieten
"Het is natuurlijk een beetje gek, om als man zo uitgebreid met je garderobe bezig te zijn. Dus deed ik dat ook niet. Maar het went snel, zo'n personal clothing consultant. Weg met de onzekerheid of je er niet iets té hip bij loopt. Gewoon lekker gekleed gaan, om je trots te voelen en te weten dat het perfect is wat je draagt! De complimenten zijn niet van de lucht sinds Carolien tweederde van mijn enigszins gedateerde gerderobe in de Leger des Heils bak deed belanden en mij de weg wees in modewinkel land.Mijn enige vrees: zou het niet verslavend zijn?"

Huub van Zwieten, ondernemer en DroomBaangoeroe
www.huubvanzwieten.nl

Ca's klanten - Kledingkast 6
Monique Hofstede
"Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb ! Heb anderhalve vuilniszak weg gedaan en stiekem van drie wellicht vier kledingstukken geen afscheid kunnen nemen (haha). Nou, ja nu is het geen geheim meer. Heerlijk al die overtollige ballast kwijt. Ik had die avond een presentatie met de markt en was ook nog voorzitter van een vergadering met wethouder en vijf raadsleden. Dit is een van mijn grootste angsten en word altijd vuurrood. Nu ook maar had echt zo iets van.. kan mij het schelen dat ik niet goed vergaderingen kan voorzitten want bij mij zijn vergaderingen nooit saai. Hier sta ik met rooie kop en bijpassende witte laarsjes.This is me"!

Monique Hofstede,
Winkelstraatmanager Kinkerstraat en Ten Katestraat A'dam
Ca's klanten - Kledingkast 7
Ilonka de Haan
Op simpele en doeltreffende wijze heeft Carolien de swing weer in mijn kledingkast terug gebracht. Uiteraard moet ik ook continue bewust zijn van mijn 'Merk IK' en kleding is daar een belangrijk onderdeel van.
Heerlijk om op te ruimen en met een paar aankopen helemaal up-to-date met mezelf te zijn. Een aanrader!

Ilonka de Haan, coach & trainer SoulBranding
www.ilonkadehaan.nlCa's klanten - Kledingkast 8
Monique Hammink
"Ca is een heerlijke bruisende energie die door je huis en kledingkast komt waaien en zorgt dat alles daarna leuker, fijner en mooier voelt! Met scherpe blik, bijzonder gevoel voor mode, maar bovenal een enorme sensitiviteit voor het zien en aanvoelen van de persoon voor zich weet ze haarfijn in te schatten wat nog 'past' en wat 'oud' is. Gevolg: de helft minder kleren in je kast, maar een schat meer aan (verrassende) mogelijkheden en combinaties die veel meer passen bij waar je nu bent in je leven. Superfijn @bewustekledingkast! "

Monique Hammink, Trainer, Coach, Facilitator Empowering Center
www.empoweringcenter.nlCa's klanten - Kledingkast 9

Prudy Hessels

Ik ben nog steeds helemaal onder de indruk. Ik heb zoveel gevoeld vandaag... Van binnen naar buiten, bedankt voor dit mooie cadeau. Je hebt me dichter bij mezelf gebracht en daarvoor ben ik je echt dankbaar. DE ervaring van het jaar :-).


Prudy Hessels,
docent Basisschool


 

Vorige   Volgende