Ca-factor

Dit is de Ca-factor!
Gijs Wanders (ex-NOS Journaal), die ik interviewde over zijn kleding en daarna met hem een pak kocht, mailde mij laatst met het volgende. Hij zei: “Ik heb meerdere mooie pakken in mijn kast hangen, maar als ik het pak aan doe wat wij samen gekocht hebben, krijg ik vaak een compliment dat ik er mooi uitzie!”
Dat is wat ik dus noem: de ‘Ca-factor!’

Straal uit wie je bent!
Mijn drive en doelstelling in mijn leven is: De wereld mooier maken! Met mijn kledingadviezen geef ik mensen meer energie, zelfvertrouwen en kracht. Zowel privé als in het bedrijfsleven. Hierdoor stralen ze weer en gaat de wereld er ook mooier uitzien!

Door jouw persoonlijke stijl te visualiseren vergroot je je zelfvertrouwen, energie en kracht!

Het vergt soms kracht en moed om mij letterlijk ‘binnen te laten’. Kleding is heel persoonlijk, bijna psychologisch. Hoe jij je kleedt zegt heel veel over jou: wie je bent, hoe zeker je van jezelf bent; in welke mate durf jij jezelf écht te laten zien? Kleding is niet zomaar een bedekking, maar heeft een betekenis.

Mede daarom bedank ik mijn klanten altijd, dat ik ze mocht adviseren. Niet vreemd dus dat ik met een groot aantal van mijn klanten een vriendschappelijke band opbouw.
Ik heb hen een stukje op weg geholpen, maar zij inspireren mij ook altijd! Ieder kledingkastadvies is weer anders en uniek, omdat ieder mens uniek is en een eigen, persoonlijke stijl heeft.

Wanneer iemand de ‘Ca-factor’ heeft, dan straalt diegene iets bijzonders uit. Bijna iets ongrijpbaars. Waarom? Omdat diegene zich lekker voelt in zijn/haar kleding en weet dat wat hij aan heeft aansluit bij zijn persoon en het de juiste kleding is bij dat moment van de dag.

Weet jij hoe jouw garderobe hieraan kan bijdragen?
Hoe jouw garderobe een positieve invloed heeft op je zelfvertrouwen en je zo zelfs meer persoonlijke energie creëert?


.................

Mijn inspiratiebronnen


Frank: helemaal zichzelf, creatief, lief

Art of Living: geeft mij rust, energie, reflectie en diepgang