Blog 'Wardrobe Heroes', LinkedIn en Instagram

Wardrobe Heroes

Het idee voor deze fotoreeks ontstond gedurende de afgelopen jaren. Daarbij kwam ik er steeds meer achter wat een krachtig middel kleding is. Met kleding geef je je ziel en zaligheid bloot en het intrigeert mij hoeveel mensen het écht aandurven ‘zichzelf te laten zien’.

 

Kleding is niet alleen een bedekking, het heeft betekenis. Het is een vertaling van je ‘binnenkant’ en dat vergt moed. Moed om die binnenkant maximaal te laten zien aan de buitenwereld. Daarom ook de titel Wardrobe heroes: ik vind mijn klanten helden. Ze laten mij toe tijdens hun zoektocht naar hun ideale kledingstijl. En geven mij dus ook een kijkje in wie ze werkelijk zijn.

 

Stuk voor stuk stonden ze - ieder op hun geheel eigen wijze - voor mijn camera: zonder (professionele) make-up, puur, krachtig, kwetsbaar, stralend of juist ingetogen. ‘In’ of ‘uit’ de pose, ontspannen of juist gespannen. Maar altijd op hun eigen manier en ongedwongen. Zo ontstaat er een mooi ‘inkijkje’ in de verschillende persoonlijkheden.

Soms fotografeerde ik spontaan stijliconen op straat; ook zij zijn wardrobe heroes.

 

Wardrobe Heroes wordt op verschillende locaties tentoongesteld. Wil je weten waar? Kijk op www.wardrobeheroes.nlVan het 'Wardrobe Heroes' concept heb ik een blog gemaakt: WardrobeHeroes.nl

-----------------------------------------------

Zakelijk Kleden op LinkedIN

Op LinkedIN ben ik een groep gestart met als onderwerp 'Zakelijk Kleden'.
Ik ben benieuwd wat er speelt op dit gebied en wat de mensen bezig houdt.

-----------------------------------------------

  Op Instagram ben ik actief, onder de naam Stijlgodin: www.instagram.com/stijlgodin