Warm aanbevolen
 

Ilonka de Haan: "Ik geloof erin dat iedereen een unieke bijdrage levert aan anderen. Als mens, coach en trainer ben ik er voor professionals en organisaties die hier een stap mee willen maken. Ik hou ervan om de essentie van de vraag te vertalen naar concrete acties. Is het tijd om de basis te verstevigen? Of is het seizoen van de oogst aangebroken?
Een absolute aanrader wanneer je écht je essentie wilt raken.
www.soulbranding.nl

Cuny Stelpstra: Voor een raak verhaal! Zij is ook het tekstueel geweten van de teksten op mijn site.
www.ffknie.nl

 

Hylke Bonnema is een bijzondere man met een bijzonder beroep: hij begeleid familieopstellingen op een professionele en zeer integere manier. Al vele jaren is hij werkzaam op dit vlak en hij heeft zijn kennis en ervaring opgedaan bij Bert Hellinger. Bij hem heb ik in 2011/2012 de jaaropleiding Familieopstellingen gevolgd en succesvol afgerond.
Mijn kledingadviezen gaan soms meer over de 'binnenkant' dan over de 'buitenkant' en daarom werk ik ook veel met opstellingen bij mijn klanten: een zeer krachtige en unieke combinatie.
www.familieopstellingen.nl

TalentFirst is een talentenbureau, dat mensen en bedrijven helpt vanuit hun talenten hun werk vorm te geven, waardoor werken niet meer als werken voelt! Ofwel: ‘The TalentFirst Way of Work!’ www.talentfirst.nl

Ellen Mesu en Else Kramer: beiden steengoede fotografen!
www.kidstudio.nl
www.elsekramer.nl